Donaties aan zorgcentra

Het boek over De Bruin Transport uit Surhuisterveen heeft veel mooie reacties en complimenten opgeleverd. Er worden vrijwel dagelijks nog boeken verkocht. Toen we hiermee begonnen, was ons streven om 300 boeken te verkopen. Deze oplage is als basis gebruikt om de prijs voor het boek te bepalen. Tot 1 februari 2021 kon het boek besteld worden voor €40, daarna werd de prijs €50.

Onverwacht een enorm succes
Tot onze verbazing was de vraag naar het boek over De Bruin zo groot, dat we uiteindelijk de oplage hebben verhoogd naar 2000 boeken. Inmiddels zijn deze boeken bijna allemaal verkocht. Dit boek is een enorm succes geworden!

Zoals u misschien begrijpt, hebben we door deze ontwikkeling geld overgehouden. Van het begin af aan zijn wij vrijwillig in dit project gestapt, zonder winstoogmerk. Wij vinden dat geld dat overblijft niet voor ons bestemd is. Daarom hebben we besloten dat we deze winst gebruiken om twee goede doelen te steunen. 

’t Suyderhuys
De eerste donatie van €4000 gaat naar woonzorgcentrum ’t Suyderhuys in Surhuisterveen. Het Suyderhuys is zwaar getroffen tijdens de tweede coronagolf. Een van de cliënten had ook een boek bij ons besteld, maar is helaas overleden aan COVID-19. Onze donatie wordt gebruikt voor de aanschaf van een BeleefTV, die erg in trek is bij mensen met een beperking en ouderen met en zonder dementie. Wij hopen dat de bewoners van ’t Suyderhuys veel plezier mogen beleven met de BeleefTV.

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie
Onze tweede donatie van €15.000 gaat naar het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker gesteld. Op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen aan deze afschuwelijke ziekte.

Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Kinderen die in dit centrum worden behandeld, hebben vaak weinig toekomstperspectief en wij willen graag iets doen, zodat hun verblijf iets aangenamer zal zijn.Woord van dank
Via deze nieuwsbrief willen we u nog een keer bedanken voor uw interesse in het boek over De Bruin Transport. We hebben het afgelopen jaar heel hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen en dat was niet voor niets. Het aantal enthousiaste reacties overtrof al onze verwachtingen. Bedankt daarvoor!


Eén antwoord op “Donaties aan zorgcentra”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *