Alweer een mijlpaal

Nummer 1200 is bekend!
Reinder Bouma uit Harkstede is de gelukkige winnaar. Veel kijk en leesplezier met het boek over De Bruin Transport. We hebben Reinder bereid gevonden om iets over hem zelf te vertellen. Reinder nogmaals proficiat met deze verassing.

Ik ben Reinder Bouma 41 jaar en woon in Harkstede samen met mijn vriendin en 2 dochters. Ik ben chauffeur. Mijn carrière als chauffeurs is gestart bij S. Postma & zn in Leeuwarden en na bijna 9.5 jaar ben ik in augustus 2008 bij mijn huidige werkgever W .Greving & zn in Engelbert terecht gekomen, mede doordat mijn vriendin van Engelbert/Roodehaan komt. Ik heb het “Boek De Bruin” besteld omdat ik het grootste deel van mijn jeugd opgegroeid ben in Buitenpost, waar ook wel bekende namen van chauffeurs vandaan komen zoals de Turkstra’s o.a. Copy en S Bloemhof . En ook door dat we in het weekend wel eens naar Surhuisterveen en Stroobos reden, waar De Bruin en Broersma gevestigd waren dan zag je alles mooi in de rij staan of je zag ze in colonne thuiskomen of weer vertrekken. En zelf ook zo iets had van ja daar zo ik ook wel willen werken. Maar toen in die tijd was het zo van ga eerst maar eens een paar jaar bij een ander rijden en ervaring op doen en kom dan maar weer eens langs. Jammer maar van beide bedrijven is niks meer over. En ook doordat een maatje van mij Jack Bosma in het weekend werkte als auto wasser bij De Bruin en doordat ik later ook wel oude de Bruin jongens bij Roek Hoogezand, Reining en Wiersma transport Boelenslaan waar natuurlijk ook nog wat oude rotten zitten en onder meer mijn maatje Jack nu zit . En omdat ik die oude verhalen hoor en lees via jullie Facebook pagina.

Vriendelijke groet Reinder Bouma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *